با توجه به خواص فراوان و اهمیت تخم مرغ، سازمان بهداشت جهانی، هفدهم مهرماه را روز جهانی تخم مرغ نـامیده است.
بـه همین مناسبت، صـبحـانه ای هماهنگ در پايه چهارم برگزار گردید و از خانواده ها خواسته شد، مواد غذایی که حاوی تخم مرغ هستند را تزئین کنند تا این ماده مفید غذایی برای دانشآموزان جذاب تر شود.
همچنین مربـی بهداشت برای دانـش آموزان از فواید و اهمیت این مـاده غذایی برای بدن انسان تـوضیح دادند.
در آخـر دانـش آموزان در مـحیطی دوستانه، صبحانه خود را نـوش جان کردند و اوقات شاد و مفرحی برایشان رقم خورد.